Onze Zorgopleidingen

Onze Trainingen

Groeien in de zorg

Wil jij jouw werknemers laten groeien in de zorg? Of wil je zelf groeien? Dan heb je bij Edujet tal van mogelijkheden. Wij bieden een breed scala aan zorgopleidingen aan. Met de EVV-opleiding groei je bijvoorbeeld naar een zorgprofessional die de schakel is van het gehele zorgproces rondom een cliënt.

 

Opleidings- & trainingsaanbod

Bij Edujet vindt je momenteel 4 opleidingen en 1 training. Medio 2023 worden hier 3 nieuwe opleidingen aan toegevoegd. Ben je naar iets anders op zoek? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden. Samen groeien wij in de zorg.

 

Incompany Zorgopleidingen

Alle zorgopleidingen bij Edujet zijn incompany. Waarom? Omdat dit vele voordelen met zich mee brengt. Het grote voordeel hiervan is dat wij de opleiding kunnen geven bij jou oplocatie. Dit heeft als voordelen:

  • Directe aansluiting op de dagelijkse praktijk
  • Afstemming op behoefte van de organisatie
  • Starten op door u gewenste moment
  • Gastsprekers uit eigen organisatie

 

Leergangen

Naast de zorgopleidingen, hebben we bij Edujet ook verschillende leergangen. Dit is zijn geen incompany trajecten. Dit houdt in dat iedereen zich hiervoor kan inschrijven. Benieuwd naar de eerstvolgende leergangen? Bekijk op de pagina van de betreffende leergang.