Wat wil jij weten over deze cursus?

Mensen maken veel mee in hun leven. Hoe voorzichtig we ook zijn, dagelijks komen er momenten van teleurstelling voorbij.

Hoe kunnen we het beste omgaan met deze gevoelens bij cliënten of patiënten? Deze cursus geeft je handvatten hoe te handelen in zulke situaties. Hoe je je het beste kunt inleven , dat je niet moet bagatelliseren en ook je eigen omgang met teleurstellingen komt aan bod.

Deze module gaat over de teleurstellingen van de bewoners of cliënten waarmee je werkt. Je zult zien dat daar nog veel bij komt kijken, denk bijvoorbeeld aan: je inleven in een ander, niet bagatelliseren en de jouw eigen omgang met teleurstellingen.

Tijdens deze module leer je:

  • Hoe je je moet richten op behoeften en verwachtingen van de bewoner;
  • Een aantal algemene dingen over teleurstelling;
  • Tips over het omgaan met teleurstelling bij patiënten en cliënten.

Eén van de kenmerkende eigenschappen van e-learning en zelfstudie is dat de stof in eigen tijd en tempo kan worden doorgenomen. Op basis van inschatting door de opleiding en cursistenevaluaties wordt een gemiddelde studiebelasting vastgesteld. De daadwerkelijke tijd die een individuele student met de cursus bezig is kan afwijken, zowel naar boven als naar beneden.

Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze opleidingen om deze geheel online aan te kunnen bieden. Met een virtueel klaslokaal kunnen wij in de anderhalve meter samenleving doorgaan met opleiden. Zodra het weer klassikaal kan stappen wij weer over op een combinatie van zowel online als klassikaal leren.

 

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!