Wat wil jij weten over deze cursus?

Als mens doorloop je bij iedere verandering een proces. Dit proces wordt door psychiater Elisabeth Kübler-Ross in een curve weergegeven. Deze curve leert je de fases te begrijpen die mensen door moeten als ze met een verandering te maken krijgen.

Je zult zien dat veranderen gepaard gaat met veel verschillende emoties. Tijdens deze cursus leer je hier alles over.

In deze cursus leer je hoe mensen omgaan met veranderingen en hoe je daar als professional mee om kunt gaan.

Veranderingen kunnen op allerlei niveaus ontstaan. Van nieuwe werkwijzen als zorgverlener tot een nieuwe functie. Maar het kan ook voorkomen dat bijvoorbeeld een cliënt in een andere situatie terechtkomt. Het is belangrijk om te weten hoe je met veranderingen bij jezelf of bij een ander om moet gaan.

Als cursist leer je met deze cursus:

  • Het belang van omgaan met een verandering;
  • Het proces van verandering;
  • Perceptie;
  • Persoonlijkheid.

Eén van de kenmerkende eigenschappen van e-learning en zelfstudie is dat de stof in eigen tijd en tempo kan worden doorgenomen. Op basis van inschatting door de opleiding en cursistenevaluaties wordt een gemiddelde studiebelasting vastgesteld. De daadwerkelijke tijd die een individuele student met de cursus bezig is kan afwijken, zowel naar boven als naar beneden.

Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze opleidingen om deze geheel online aan te kunnen bieden. Met een virtueel klaslokaal kunnen wij in de anderhalve meter samenleving doorgaan met opleiden. Zodra het weer klassikaal kan stappen wij weer over op een combinatie van zowel online als klassikaal leren.

 

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!