Wat wil jij weten over deze cursus?

“Hoe blijf ik up-to-date in de veranderende zorgwereld?”

Om vandaag de dag te kunnen inspelen op de vele veranderingen als zorgprofessional, is het belangrijk om aandacht te besteden aan hoe jij kunt blijven voldoen aan de veranderende eisen die aan de zorg- en welzijnsprofessionals worden gesteld.

Deelnemen betekent ervaren wat anders kijken, anders denken en anders doen zoal teweeg kan brengen.

De opleiding Strategisch Leren is bedoeld voor HR(D)-professionals, zorgmanagers, praktijkopleiders, leermanagers en directie in de zorg. Wij gaan samen onderzoeken wat het belang is van strategisch leren en ontwikkelen in combinatie met de toegevoegde waarde van het mensgericht organiseren van leren.

We kijken vanuit verschillende abstracties naar strategisch leren.

  • Microniveau; het belang van de cliënt, de professional en het team;
  • Macroniveau; de organisatie, de regio en landelijk.

Praktijkgericht

Het doel van opleiding is dat jij als expert na afloop in staat bent om voor jouw eigen organisatie toekomstgerichte leerplannen te ontwerpen en realiseren. Wij bieden de expeditie aan binnen een digitale leeromgeving. Neem contact met ons op om te leren wat wij voor jou kunnen betekenen!

Belangrijk om te weten

  • Wij starten altijd met een digitale intake;
  • Wij bieden iedereen een test in gedragsstijlen aan via MapsTell;
  • Er is een contactdag (dagdeel) en 2 webinars;
  • Voor iedere deelnemers is er 2 uur coaching op afstand beschikbaar;
  • Omdat het een online opleiding betreft, kun je op elk gewenst moment starten.

Wij willen voor jou een eigen leergerichte aanpak ontwikkelen die mensen raakt. Daarbij moet dit niet alleen een strategisch leerbeleid worden, maar ook een praktijkgericht, hanteerbaar leerplan.
Wij helpen je graag om de kloof te dichten tussen het formele opleiden en leren naar een meer eigentijdse en toekomstbestendige aanpak.

 

Eén van de kenmerkende eigenschappen van e-learning en zelfstudie is dat de stof in eigen tijd en tempo kan worden doorgenomen. Op basis van inschatting door de opleiding en cursistenevaluaties wordt een gemiddelde studiebelasting vastgesteld. De daadwerkelijke tijd die een individuele student met de cursus bezig is kan afwijken, zowel naar boven als naar beneden.

Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze opleidingen om deze geheel online aan te kunnen bieden. Met een virtueel klaslokaal kunnen wij in de anderhalve meter samenleving doorgaan met opleiden. Zodra het weer klassikaal kan stappen wij weer over op een combinatie van zowel online als klassikaal leren.

 

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!