Wat wil jij weten over deze cursus?

Hoe plan ik de personeelsbezetting zonder in te leveren op de kwaliteit van de zorg?

Er wordt vandaag de dag meer aanpassings- en verandervermogen dan ooit geëist van zorg- en welzijnsorganisaties. Als lijnmanager, HR professional en bestuurder moet je steeds meer omgevingsbewust zijn, zicht hebben op de ontwikkelingen in zorgvraag en -aanbod, de verbinding hiertussen kunnen maken en gericht zijn op regionale samenwerking.

Organisaties die anders kijken, denken en doen zijn beter in staat om met toekomstige ontwikkelingen mee te bewegen doordat ze steeds tijdig anticiperen.
Strategische personeelsplanning is soms een papieren tijger. Dynamische personeelsplanning heeft zowel beweging in het beleid (product) en in het proces.

Dynamisch en duurzaam

Het beleid moet wendbaar zijn als externe omstandigheden (scenario’s) wijzigen. Het proces moet ook dynamiek uitstralen in de samenloop van organisatiebelang en medewerkersbelang. Dynamische personeelsplanning krijgt dan een duurzaam karakter en zo ontstaat verrijking.

Deelnemen betekent ervaren wat anders kijken, anders denken en anders doen zoal teweeg brengt.

Stap jij in om een personeelsplanning te realiseren die in balans is, maar zich voortdurend kan aanpassen? Laat je dan door Edujet begeleiden en adviseren. 

  • We gaan samen aan de slag om de kloof te dichten tussen dynamische personeelsplanning en de operationele personeelsinzet
  • We gaan samen ontdekken hoe mensgericht organiseren kan bijdragen aan een hogere kwaliteit van zorg
  • We leren je hoe je de kwaliteit van zorg kunt garanderen, ondanks bijvoorbeeld toenemende financiële druk binnen de organisatie en nieuwe regelgeving
  • We laten je kennismaken met verfrissende ideeën en bruikbare interventies

Het doel van de opleiding is om een fundament te leggen voor een dynamische en duurzame personeelsplanning. Je zult gaan werken in een digitale leeromgeving waar je gedurende een heel jaar toegang tot hebt.

  • Wij starten altijd met een digitale intake
  • Wij bieden iedereen een test in gedragsstijlen aan via MapsTell
  • Er is een contactdag (dagdeel) en 2 webinars
  • Voor iedere deelnemers is er 2 uur coaching op afstand beschikbaar
  • Omdat het een online opleiding betreft, kun je op elk gewenst moment starten

Eén van de kenmerkende eigenschappen van e-learning en zelfstudie is dat de stof in eigen tijd en tempo kan worden doorgenomen. Op basis van inschatting door de opleiding en cursistenevaluaties wordt een gemiddelde studiebelasting vastgesteld. De daadwerkelijke tijd die een individuele student met de cursus bezig is kan afwijken, zowel naar boven als naar beneden.

Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze opleidingen om deze geheel online aan te kunnen bieden. Met een virtueel klaslokaal kunnen wij in de anderhalve meter samenleving doorgaan met opleiden. Zodra het weer klassikaal kan stappen wij weer over op een combinatie van zowel online als klassikaal leren.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!